RadioHollandOnline (RHO)

Informatie Henk

 

 


Hey hallo,

Mijn naam is Henk Walters, presentator van de Nederlandse hitparade oftewel  de Top 40 show.
In de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw bij veel “piraten” gedraaid in Rotterdam en omgeving, en dat allemaal met veel plezier tot op ’n gegeven moment (mede doordat veel stations er de brui aan gaven) ben ik ’n hele tijd gestopt met die hobby. 
Tot in 2008 één van m’n collega’s kwam "hij wist dat ik “piraat” was geweest" met een opmerking over internetradio, ik nieuwsgierig………….wat is internetradio?

Nou met behulp van computers je programma maken! Oh! Ik heb thuis zo’n ding staan, kan ‘m aan-en uitdoen maar dat was ook alles.
Ik had er nog nooit interesse in gehad.

Dus vanaf dat moment ben ik me daar in gaan verdiepen, afijn, ik m’n programma’s gaan maken bij het station van die collega. Ondertussen heb ik bij diverse stations gedraaid, en kreeg in 2014 het verzoek om in het team van Radio Holland Online te komen, en hoop dat nog een lange tijd te mogen doen.

Ben je benieuwd wat er in de hedendaagse hitparade gebeurt, welke nummers nieuw zijn, stijgen of zakken, luister dan vrijdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur naar de Top 40 show bij RHO.

Groetjes, 
Henk

henk @ radiohollandonline.com

 

RHO op social media